Portfolio

Al “browsend” door de portfolio van Eventief kan u bekijken wat we kunnen betekenen voor u.

voor uw medewerkers

U wil uw medewerkers in de watten leggen omdat de resultaten outstanding waren? Het team smeden zodat het nog hechter wordt ? De familie uw medewerkersfamilie uitnodigen voor een memorabel moment ? Eventief stretcht zich samen met u om hen te verwennen op een manier die fit met de cultuur van uw organisatie, blijft onder limiet van uw budget en uitstijgt boven de verwachtingen van uw collega’s

voor uw klanten

Wil u klanten bedanken voor hun loyauteit, uzelf in de picture spelen op een verrassende manier, het oude netwerk nog eens strak aantrekken ? Eventief zorgt highly professional met u voor een B2B event dat uw doel ondersteunt : zomaar socializen, een unieke experience, een communicatie – u noemt het – wij adviseren en doen de volledige rollout of de onderdelen die u het liefst uitbesteedt.

community projecten

Eventief beschikt over ervaring in projecten voor de steden en non profit organisaties. Vooral het managen van een groot aantal stakeholders met mogelijk verschillende kijk op het event is eigen aan dit type evenementen. Onze event aanpak reflecteert de boodschap of de sensibiliseringsdoelstelling en matcht perfect met de acties van communicatiespelers.

referenties

Mega Bloks

– Cora dagen

Megaluna

– Kickoff nieuwe huisstijl

Capgemini

– Familiedag

Cobelfret

+ Adrenaline in de Ardennen

Beglec

+ De lichtjes van de Schelde

Antwerpen stad

+ Antwerpen autovrij

Sigma Coatings

– Teamevent

Electrabel MCC

– 2000 Dagen Ongevalvrij

BASF Antwerpen

+ Jobdag - 1000 Recruten

Egemin

– Sinterklaasfeest

Megaluna

– Kickoff nieuwe huisstijl

Mazak

+ Interactive on the road

Cargill

– Open Bedrijvendag

Century 21

+ Thanks aan topperformers

Hesse-Noordnatie

– Sinterklaasfeest

 1 2 3 > 
1 van 3